De kliniek voor ooglidcorrecties

Wij zijn als privekliniek gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Twee ervaren en erkende plastisch chirurgen voeren de ooglidcorrecties onder plaatselijke verdoving uit. Ook zijn er mogelijkheden om de behandeling onder algehele narcose te ondergaan. Echter, de meerderheid kiest voor een ooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving in onze kliniek. De kliniek bevindt zich in Breda.

Medisch team

Er zijn drie plastisch chirurgen werkzaam in de kliniek die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van ooglidcorrecties.

lees verder

Kwaliteitskeurmerk

Om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, worden bij ABC Clinic regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd. Periodiek worden door de kwaliteitscommissie interne audits uitgevoerd om te controleren of er nog wordt voldaan aan de normen en eisen die het ISO9001:2015 certificaat stelt. Daarnaast voeren de kwaliteitsmanager en de medisch directeur verschillende interne inspecties uit gedurende het jaar, waarbij wordt nagegaan of de werkwijzen nog voldoen aan de eisen die de Inspectie voor de Volksgezondheid aan ABC Clinic stelt. Bij afwijkingen doet de kwaliteitsmanager aanbevelingen om de werkwijze te verbeteren of optimaliseren en houdt hij in de gaten of dit ook daadwerkelijk gebeurt. Daarnaast wordt het kwaliteitssysteem ieder jaar door een onafhankelijke instelling, Kiwa, getoetst om vast te stellen of het nog voldoet aan de ISO-norm.

Ervaringen met ooglidcorrecties

Wanneer u een ooglidcorrectie heeft ondergaan of u benieuwd bent naar de ervaringen van anderen, kunt u een kijkje nemen op kliniekervaringen.nl, Facebook en ietsmooier.nl. Hier plaatsen cliënten hun ervaringen met verschillende behandelingen zodat u weet wat u kunt verwachten van een ooglidcorrectie.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Contactgegevens