Een ooglidcorrectie? Zo werkt het!

Hoe werkt een ooglidcorrectie en wat komt er allemaal bij een behandeling kijken?

Consult

Wij besteden veel tijd en zorg aan het persoonlijk consult voorafgaand aan een ooglidcorrectie. De plastisch chirurg bespreekt uw klachten, kijkt goed naar mogelijke oorzaken en legt u uit wat de behandeling van uw hangende oogleden en/of wallen inhoudt. Ook hebt u alle gelegenheid uw vragen te stellen. Want u wilt er toch zeker van zijn dat het resultaat van uw ooglidcorrectie straks 100% naar uw zin is?

Behandeling ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een van de populairste en dankbaarste ingrepen uit de plastische chirurgie. Door het teveel aan huid weg te nemen boven of onder uw ogen verdwijnt die vermoeide uitstraling en krijgt u uw frisse blik weer terug. Voor littekentjes hoeft u niet bang te zijn. Bij een bovenooglidcorrectie vallen die weg in de huidplooi, bij een onderooglidcorrectie wordt de incisie aan de binnenzijde van het oog gemaakt. Een ooglidcorrectie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en na afloop van de ingreep kunt u direct de kliniek weer verlaten.

Herstel en nazorg

Na een ooglidcorrectie kunt u wat last hebben van blauwe plekken en zwellingen. Koelen kan helpen dit ongemak te verminderen. Na een week komt u terug in de kliniek om de hechtingen te laten verwijderen. Het eerste resultaat is dan al goed zichtbaar. Toch moet u nog even geduld hebben voor het definitieve effect bereikt is. Dat zal na ongeveer drie maanden zijn. Dit is tevens het moment waarop de eindcontrole plaatsvindt.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Contactgegevens