Nooit meer wallen

Mogelijk vanaf € 1495,-

Het natuurlijk verouderingsproces kan wallen en vochtophopingen met zich meebrengen. Maar ook uw erfelijke aanleg speelt een rol. Wat de oorzaak ook is, de vaak donkere kringen onder uw ogen zorgen voor een vermoeide uitstraling. Wilt u die frisse en stralende blik weer terug in de spiegel? Een onderooglidcorrectie laat uw wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Behandeling onderooglidcorrectie

De behandeling begint met het aftekenen van het teveel aan huid onder uw ogen en het lokaal verdoven van uw oogleden. Aansluitend maakt de plastisch chirurg twee minimale incisies vlak onder de wimperrand. Nadat de overtollige huid is weggenomen, worden de sneetjes weer gehecht. Omdat het littekentje zich aan de binnenzijde van uw ogen bevindt, zult u hier later niets van terugzien.

Resultaat onderooglidcorrectie

Na de operatie aan de onderste oogleden kunnen wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Een week of twee later zijn die verdwenen en is het eerste resultaat al goed zichtbaar. Na drie maanden is het definitieve effect bereikt en worden er foto's gemaakt. Bent u benieuwd hoe het resultaat van een onderooglidcorrectie eruitziet? 

voor foto onderooglidcorrectie Na foto onderooglidcorrectie
Voor de behandeling  (+- 3 maanden) Na de behandeling

Kosten onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie kost €1495,-. Ga voor meer informatie naar het volledige prijsoverzicht.

Specialisme

Een onderooglidcorrectie zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Wel is de juiste deskundigheid en veel ervaring vereist. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Onze plastisch chirurgen hebben al vele ooglidcorrecties uitgevoerd; u bent bij hen dan ook in goede en veilige handen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een onderooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk consult. Dat kan via het contactformulier of door te bellen naar 076 -  542 31 54. Het team heet u van harte welkom. Zij zijn maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Contactgegevens