Een bovenooglidcorrectie bij hangende oogleden

Behandeling door ervaren plastisch chirurgen

Vroeg of laat gaan bij de meeste mensen de oogleden wat hangen. De een heeft hier al last van op zijn dertigste, de ander pas na zijn zestigste. Het natuurlijk verouderingsproces speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van dit probleem. Hangende oogleden zorgen niet alleen voor een vermoeide uitstraling, maar kunnen ook hoofdpijn en vermoeidheid veroorzaken en uw zicht beperken. Alle reden daar wat aan te laten doen.

Behandeling

De bovenooglidcorrectie start met het aftekenen van het teveel aan huid boven uw ogen. Aansluitend verdooft de plastisch chirurg u met een aantal kleine prikjes en wordt het huidoverschot weggenomen. Dit inclusief eventueel overtollig vet- en spierweefsel. De incisies die daarvoor nodig zijn, worden in de huidplooi gemaakt zodat u hier naderhand niets van terugziet. Nadat de sneetjes zijn gehecht worden de ogen direct gekoeld om het ontstaan van zwellingen en blauwe plekken zoveel mogelijk te voorkomen. 


Resultaat bovenooglidcorrectie

Na een week komt u terug in de kliniek om de hechtingen te laten verwijderen. Het eerste resultaat van de bovenooglidcorrectie is dan al goed zichtbaar. Na een maand of drie is het definitieve effect bereikt. Op dit moment vindt ook de eindcontrole plaats en worden er foto's gemaakt. 

Bovenooglidcorrectie voor Bovenooglidcorrectie na
Voor Na

Kosten bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie kost €995,-. Ga voor meer informatie naar het volledige prijsoverzicht.

Specialisme

Een bovenooglidcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep. Toch valt of staat het resultaat met de ervaring van de plastisch chirurg. Gelukkig staat er een zeer deskundig team voor u klaar dat al veel ooglidcorrecties heeft uitgevoerd. Het advies is om een bovenooglidcorrectie altijd door een plastisch chirurg te laten uitvoeren. Ga dit dus altijd na!

Meer informatie

Wilt u weten of een bovenooglidcorrectie de juiste oplossing voor u is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk consult. Dat kan via het contactformulier of door te bellen naar 076 -  542 31 54. Het team heet u van harte welkom en is maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Contactgegevens